"Rahvaloendajate töökonkurss oli edukas ja kokku kandideerib loendajaks üle 6900 inimese. Kolme maakonna erinevates piirkondades peame pikendama konkurssi 28. novembrini," rääkis rahvaloenduse personalijuht Palmi Lindjärv.

"Kandideerida saab vaid kindlate piirkondade rahvaloendajateks, mujal töökonkurssi ei pikendata," rõhutas Lindjärv.

Lisakonkursiga otsitakse rahvaloendajaid:

• Tallinnas ja Harjumaal: Haabersti, Mustamäe, Nõmme, Vanalinna, Põhja-Tallinna ja Maarjamäe, Lasnamäe piirkondades, Kõue vallas, Valklas, Pärispeal, Viimsis, Maardus, Liivamäel, Peetri külas, Anija vallas (Paasikul ja Kuusemäel), Harku vallas (Vääna-Jõesuu, Viti, Vaila ja Liikva külades, Tiskres ja Tabasalu alevikus), Kiili vallas, Laagri alevikus, Saue linnas ja vallas, Kernu vallas, Saku alevikus ja vallas (Jälgimäe ja Tänassilma külades), Kiisa alevikus ja Turbas.

• Ida-Virumaal: Aseri, Alajõe, Iisaku, Kohtla, Kohtla-Nõmme, Tudulinna, Illuka ja Vaivara valdades. 

• Tartumaal, v.a Tartu linn: Tartu vallas, Laeva, Puhja, Tähtvere, Rannu, Konguta, Luunja, Vara, Alatskivi ja Peipsiääre valdades. 

Nendes piirkondades rahvaloendajateks kandideerimiseks on aega 28. novembrini, selleks tuleb saata töösoov koos CV ja piirkonna nimetusega aadressil personal@REL2011.ee või kandideerida läbi CV Keskuse, CV Online’i ja töötukassa portaalide.

Kõik kandidaadid, kes on juba kandideerinud või kandideerivad pikendatud konkursiga piirkondades, saavad töökonkursi tulemuste kohta vastuse hiljemalt 6. jaanuariks.

Eestis toimub rahvaloendus tänavu 31. detsembrist järgmise aasta 31. märtsini. Esimese kuu jooksul (31.12.2011–31.01.2012) toimub elektrooniline rahvaloendus ehk e-loendus, kus Eesti alalised elanikud saavad vastata küsimustikule internetis. Neid, kes e-loendusel ei osale, külastavad perioodil 16. veebruar – 31. märts 2012 rahvaloendajad.