Bussid liiguvad järgmistel liinidel:

1A - 3 bussi
5 - 4 bussi
7 - 2 bussi
17 - 2 bussi
18 - 3 bussi
21A - 1 buss
27 - 1 buss
40 - 3 bussi
60 - 4 bussi
67 - 5 bussi

Lisandunud on seega buss ka liinile number 27.

Rohkem muudatusi hommikuste liinile väljumiste osas juurde ei teki, küll võib pilt mõningal määral muutuda pärastlõunal, kui tööle hakkavad saabuma teise vahetuse bussijuhid, teatas Tallinna autobussikoondis, kes informeerib muutustest TAK-i veebilehel www.tak.ee.

Liinile väljunud bussid sõidavad vabade graafikutega ja arvestama peab, et peatuses bussi ootamise aeg on tavalisest oluliselt pikem.

Tallinna autobissikoondis palub kõigilt linlastelt mõistmist nende tublide bussijuhtide suhtes, kes täna liinidel töötavad. "Toetage neid sooja sõnaga ja ärge valage oma pahameelt tulemata busside pärast välja neile meestele ja naistele, tänu kellele bussiliiklus ei ole seiskunud."

Täna kella kuuese seisuga pidi plaani järgi seiskuma Tallinnas täielikult trolliliiklus, 90 protsendi ulatuses bussiliiklus ning 75 protsendi ulatuses ka trammiliiklus.

Trollid pidid täna küll kõik seisma, kuid Delfi fotograaf tabas siiski liikumas suisa kaht nr 6 trolli, mida saavad liiklejad oma teel kohates loomulikult ära kasutada ja nendega teekonda jätkata.

25-protsendi ulatuses toimuv trammiliiklus on transpordi ametiühingu esimehe ja toetusstreigi üldjuhi Peep Petersoni sõnul hea tahte märk. Trammidest võib täna umbes iga 15 minuti tagant kohata ja tarvitusse võtta nr 1 ja nr 4 trammi.

Kindlasti on tavapärasest enam rakendatud taksofirmad, kellest näiteks Tulika on öelnud, et täna on väljas tavapärasest 10–20 protsenti enam autosid. Eile õhtul teatasid paljud taksofirmad, et ei võta hommikuks enam kellaajalisi tellimusi ja elavas järjekorras tuleb oodata kuni pool tundi.

Kristiine Taksopargi peatusesse oli oma reklaami koos hinnakirja ja kontaktandmetega varahommikuks välja pannud isehakanud erataksojuht, kellega saab sõita alates nelja ja kuni kaheksa euro eest.

Täna streigivad ka raudteelased, kuid siiski toimuvad pooled Edelaraudtee reisid ning elektrirongid sõidavad eelduse järgi täiesti plaanipäraselt.