Kapitaalremonti teostatakse Soo tänaval. Soo tänav on tavaliiklusele suletud, kuid elanikele on ligipääs tagatud. Taastusremonti tehakse Tehnika tänaval (lõigus Toompuiestee – Väike-Ameerika) ning Seli asumi kvartalisisestel teedel.

Ühtlasi jätkuvad Harju tänava ja Kullassepa tänava, J. Sütiste tee 7 juures oleva kvartalisisese sõidutee ja parkla ning Nõmme tee 19,23 ja Vindi tänava 18 vahelise ala teede rekonstrueerimistööd.
Liiklejatel palutakse järgida ümbersõitudele suunamiseks paigaldatud liiklusmärke ning reguleerijate märguandeid.

AS Tallinna Vesi vee- ja kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimistööde tõttu on suletud Vana-Lõuna tänav, tänav avatakse 6. augustil. Tööd on liikuva iseloomuga ning käesoleval ajal on kuni järgmise nädala kolmapäevani suletud Vana-Lõuna tänav lõigus Koidu tänav kuni Vineeri tänav.

AS Tallinna Küte küttetrassi ehitustööde tõttu on liikluskorralduslikud muudatused Ahtri tänaval kuni 15. augustini. Töid teostakse lõigul Jõe tänav kuni Mere puiesteel. Liiklejatel palutakse järgida ümbersõidule suunamiseks paigaldatud liiklusmärke ja liiklusreguleerijate korraldusi.

Nõmme linnaosas Rahu tänaval teostab Megido OÜ vee- ja kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimistöid, mistõttu on suletud Rahu tänav täies mahus. Elanikele on ligipääs tagatud.
Metsa tänaval ja Sambla tänaval teostab Watercom OÜ vee- ja kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimistöid, mistõttu on suletud Metsa tn vahemikus Hiiu tänava ja Pargi tänava ning Sambla tänava vahemikus Metsa tänav ja Raudtee tänav.
Elektrilevi OÜ elektrikaabli paigaldustööde tõttu on osaliselt suletud Vana-Kalamaja tänav.
AS Tallinna Küte soojustrassi ehitustööde tõttu on suletud Meleka tänav. Elanikele on ligipääs tagatud.

Homme päeval tehakse hooldusremonttöid freesimis- ja asfalteerimismeetodil Sütiste tee 45 sissesõidutee sisekvartal; Mustamäe tee 199 sisekvartal; Mustamäe tee 193 sisekvartal; Mustamäe tee 201 sisekvartal; Mustamäe tee 195 sisekvartal. Immutusmeetodil Mustamäe tee 151 sisekvartal; Mustamäe tee 147 sisekvartal; Mustamäe tee 149 sisekvartal; Mustamäe tee 145 sisekvartal.

Tallinna linnavalitsus vabandab ebamugavuste pärast liiklemisel teetööde piirkonnas ja palub jälgida liikluskorraldust ning olla tähelepanelik.
Hooldusremonttöid teostavad päevasel ajal seitse remondibrigaadi.