Tallinna kultuuriväärtuste ameti juhataja Anu Kivilo ütles Delfile, et laulukonkursi eelarve sisaldas auhinnafondi ning tasuta kontserte viies linnas: Pärnus, Jõhvis, Rakveres, Valgas ja Tallinnas.

„Eelarve jagunes: auhinnafond − 3000 eurot, saalide rendid − 10 800 , esinejate tasud − 21 300, reklaam – 4200, tehnilised lahendused ja transport – 6000 ning muud kulud, nagu kujundused, CD-plaat, stuudiod, rekvisiidid jms 9 700 eurot,“ loetles Kivilo.

14. jaanuaril Solarise keskuses toimunud lõppkontserdil ütles tervitussõnad Keskerakonna esimees ja Tallinna linnapea Edgar Savisaar isiklikult. Laulukonkursi korraldustoimkonna juht oli Keskerakonna nimekirjas riigikokku kandideeriv Katrin Siska, kes oli koos teise keskerakondlase Eduard Tomaniga ka õhtujuhi rollis. Kõigil kontsertidel oli kohal ka teisi riigikokku pürgivaid tuntud keskerakondlasi, Solarises võis näha näiteks Kadri Simsonit, Kalle Klandorfi ja Viktor Vassiljevit.

Tallinna linnavalitsus kuulutas Valentinipäeva laulukonkursi välja 2010. aasta augustis ja selle ametlikuks eesmärgiks oli ärgitada heliloojaid üle Eesti looma kauneid sõpruse ja armastuse teemalisi eestikeelseid laule ning neist parimate autoreid tunnustada. Osalenud lugudest kogus rahvahääletusel enim toetust Marilyn Jurmani "Veel on aega" ning žürii kõrgeima hinnangu pälvis Alen Veziko laul "Ei ole öeldud lihtsalt tuulde".

Valentinipäeva laulukonkursi peaprodutsent Katrin Siska on linnavalitsuse kodulehe teatel üle-eestilise tuuri ning finaalkontserdi menust elevuses. Äärmiselt positiivse tagasiside tõttu nii finalistidelt kui ka publikult on paari aasta pärast taas plaanis sarnane konkurss korraldada. Konkursi täpne aeg ja teema on selgumas. Järgmised kohalikud valimised toimuvad teadupärast 2013. aastal...