"Kogu kaader ei ole kindlasti koos, kaugel sellest. Praegu on meil palgal seitse inimest, pluss freelancerid, kes teevad asju projektipõhiselt," rääkis Raudsepp Delfile.

Lisaks neile projektipõhistele töötajatele vajab Tallinna televisioon siiski veel tervet hulka palgalisi töötajaid. "Kuigi see on eelkõige just eelarve küsimus," möönis Raudsepp.

Kui Tallinna telekanal hakkab edastama täismahulist programmi, oleks vaja kokku 15 inimest. Seega on töötajatest koos vaevalt pool. "Aga need 15 ei ole ainult televisiooni personal, vaid ka pressikeskuse töötajad, mis asub seal kõrval. Ei ole ju mõtet võtta tööle näiteks kaht sekretäri."

Uudistetoimetuse juhti Tallinna TV-l veel ei ole, ehkki inimest sellele tööle on otsitud ja otsitakse edasi. On olnud läbirääkimisi, kuid sobivat inimest pole veel leitud. Nimesid Raudsepp ei nimeta.

Tallinna TV töötajate palk on konfidentsiaalne. "Kuid Eesti kontekstis täiesti arvestatav."

Mõistagi hakkavad linnatelevisioonis esinema lisaks saatejuhtidele ka linnaametnikud, linnavalitsuse spetsialistid.

Lisaks töötajate otsingule on linna telekanalil välja kuulutatud ka riigihange televisiooni- ja audiovisuaalsetes seadmete kasutusrendile võtmiseks. Järgmise aasta eelarvest kulub täiendavatele seadmetele Jüri Raudsepa sõnul veel umbes 3 miljonit krooni. „Vajame stuudiot,“ selgitab telekanali juht.

Praegu näevad Tallinna TV testedastust ainult Elioni kliendid.