"Samuti ei oma ükski töötajates ametiautot ning ka ei kompenseerita neile nende autokulusid ega ka telefoniarveid,“ ütles TTV juhataja Jüri Raudsepp Delfile. Raudsepp lisas, et ka tema sõidab isikliku autoga, ent need kulud kuuluvad eelarvest kompenseerimisele.

Tallinna televisiooni vaatajaskond on Raudsepa sõnul EMORi poolt pidevas jälgimises ning näha on tõusvat tendentsi. „Eelmisel kuul vaatas meid keskmiselt 48 000 inimest päevas ja nüüd novembri alguses vaatas meid 53 000 inimest päevas,“ tõi Raudsepp välja vaatajanumbreid. Telekanali juht lisas ka, et vaadatuimad saated on konkurentsitult BC Kalev/Cramo korvpallilahingud VTB ühisliigas. „Suurim vaatajate arv ülekande puhul on olnud 81 000 tuhat,“ ütles Raudsepp.

Raudsepp lisas ka, et märgatavalt on tõusnud telesaadete maht, mis on hetkel umbes sama suur, kui ETV-l.

3. novemril toimus Tallinna linnavolikogu juures pikett, kus linnakodanikud näitasid toetust eelnõule, mille kohaselt tuleks lõpetada Tallinna TV rahastamine linnaeelarvest ja anda rohkem raha lasteaedadele. Eelnõud volikogu heaks ei kiitnud, poolt oli 22 volikogu liiget ja vastu 39.