Samal ajal on Facebooki loodud vastukaaluks ka lehekülg “ETV2 raha õppelaenude hüvitamiseks”, kus leitakse, et ETV2-le minevad miljonid tuleks hoopis kulutada Eesti tudengite õppelaenude hüvitamiseks.

“Valitsus räägib, et tal ei ole tudengite jaoks raha? Samal ajal peetakse maksumaksja kulul üleval väikese vaadatavusega ETV2. 2011. aastal suunab valitsus ETV2 tervelt 700 000 euroga. Umbes sama palju läks rahva raha sellele programmile ka möödunud aastal. See teeb 15 miljonit Eesti krooni aastas, mis peaks tegelikult minema Eesti tulevikule — Eesti tudengitele. Meie ütleme, et ETV2 raha õppelaenude hüvitamisse,” teatavad lehekülje loojad, millega on liitunud 126 inimest.

Tallinna linnatelevisioonile on eelarves 1,9 miljonit eurot, aga lasteaedade avariiremondiks 127 800.

Allkirju kogutakse ka lehel petitsioon.ee, kus Tallinna TV vastu on oma allkirja andnud juba 2894 inimest.

„Maha Tallinna TV — raha lasteaedadele“ loonud tallinlane Kerstin Raidma tunnistas Delfile, et tegi selle lehekülje Facebooki emotsiooni ajel ning ei osanud esialgu oodatagi, et see nii suurt vastukaja leiab. “Tunni aja jooksul liitus leheküljega 500 inimest,” rääkis ta, et alles siis hakkas ta aru saama, kui paljude lapsevanemate jaoks teeb pealinna lasteaedade olukord muret.