"Sotsiaaldemokraadid ei ole loobunud oma eesmärgist lõpetada Tallinna linnas ühe partei valitsemine. Oleme väikeste sammudega liikunud selles suunas, et lõpetada Tallinna juhtimine ühe erakonna poolt. Nii Tallinna arengule kui Eestile tervikuna on vaja mitmekülgsemat juhtimist, kus otsuste langetamisel ei lähtuta vaid ühe partei huvidest. Jätkame tööd, et Tallinna linna juhtimine muutuks ausaks ja teeniks kogu elanikkonna huve," ütles Tallinna sotsiaaldemokraatide esimees Rainer Vakra.

Rainer Vakra sõnul kulutatakse praegu Tallinna maksumaksjate raha häbitundeta ja vahendeid valimata linnapea ainuvõimu kinnistamiseks ning aasta-aastalt läheb see üha rohkem maksma. "Ilmekamateks näideteks on aastas 1,5 miljonit eurot maksev enam kui 30-liikmeline linnavalitsuse liikmete büroo, läbipaistmatud rahaeraldised sihtasutustele ja mittetulundusühingutele, 3,5 miljonit maksev Tallinna TV ning 2,2 miljonit maksvad avalikud suhted ja propagandalehe Pealinn väljaandmine," kirjeldas Vakra.

Tallinna sotsiaaldemokraatide üldkoosolekul valiti piirkonna aseesimeesteks Noorte Sotsiaaldemokraatide president ja Tallinna linnavolikogu liige Maris Sild, Tallinna linnavolikogu SDE fraktsiooni esimees Anto Liivat, Tallinna linnavolikogu SDE fraktsiooni aseesimees Jaak Juske ning ärikonsultant Ardo Ojasalu. Juhatuse liikmeteks valiti riigikogu SDE fraktsiooni esimees Andres Anvelt, noorteaktivist Madis Verro, ettevõtja Tarvo Sarmet ja Tallinna linnavolikogu revisjonikomisjoni esimees Hanno Matto.