Tallinna Lumemurdja tiitli sai korteriühistu Tüve tänav 14/16 majahoidja Evi Ennemuist, kes on seda ametit pidanud juba kümme aastat. Abilinnapea Deniss Boroditš ja kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sulg andsid tublile majahoidjale, kes nädal tagasi, 17. märtsil oma 75. sünnipäeva tähistas, üle skulptor Reti Saksa poolt valmistatud pronksskulptuuri "Lumemurdja" ja Tallinna Kaubamaja ning Viru keskuse kinkekaardid, mille panid välja konkursi sponsorid - Tallinna tänavapuhastusfirmad.

Tallinna linna Lumemurdja konkursi eripreemia väärilisteks tunnistati Valentina Fortuna (KÜ Kunderi 14), Valentina Šarõtševa (KÜ Sõle 64 ja KÜ Puhangu 87/89) ja Ljudmilla Tjunka (KÜ Anni 14).

Ajalehe Stolitsa peatoimetaja Yana Toom andis üle Stolitsa lohutusauhinnad Lasnamäe linnaosa KÜ Muhu 9 majahoidjale Pelageja Kuksikovale, keda esitati Lumemurdja kandidaadiks seitse korda; Lasnamäe linnaosa KÜ Pikri 3 majahoidjale Valentina Šuminale, keda esitati kandidaadiks kuuel korral ja Haabersti linnaosa KÜ-te Toomeõie, Õismäe tee 108 ja Õismäe tee 133 majahoidjale Galina Soglajevale, keda esitati Lumemurdja kandidaadiks samuti kuus korda.

Deniss Boroditši sõnul osutus konkurss Tallinna lumemurdja väga populaarseks. "Meile esitati ligi 200 ettepanekut, mis näitab, et meie linna kodanikud oskavad märgata ja tunnustada neid kes oma tööd hästi ja südamega teevad," ütles Boroditš. "Kuna meie konkursile esitati peale korteriühistute majahoidjate ka näiteks lasteaedade majahoidjaid, luban, et see konkurss ei jää viimaseks ja ilmselt peame edaspidi osalejate ringi tunduvalt laiendama."

Tallinna linnavalitsus kuulutas 17. veebruaril välja konkursi Tallinna linna Lumemurdja, mille eesmärgiks oli välja selgitada ja tunnustada Tallinna linnas tegutsevate korteriühistute eeskujulikke majahoidjaid. Kandidaate sai esitada kuni 28. veebruarini. Lumemurdja tiitlile esitati 193 ettepanekut, millest 20 osutusid korduvateks, st esitati ühte tublit majahoidjat mitu korda. Konkursi tingimustele vastavateks tunnistati 117 esitatud kandidaati.