Ühtekokku oli pakkujaid üle kuuesaja nii Eestist kui mitmelt poolt mujalt maailmast − kõige kaugem pakkumine koguni USAst Oregoni osariigist.

Võitjaiks kuulutas loomaaed Karin Kase Tartust ja Margarita Smirnova Tallinnast, kes pakkusid mõlemad nimepaari Hasan ja Hanka.

Oli ka neid, kes olid välja pakkunud ainult ühe neist nimedest, lisades teiseks mingi muu nime. Mõlema nime puhul on tegu amuuri leopardi kodukandi järvede nime eestikeelse kirjapildiga (inglise transkriptsioonis vastavalt Khasan ja Khanka).

Isase leopardikutsika nimeks saanud väikese Hasani järve äärde jalutab aeg-ajalt mõni leopard ehk veel tänapäevalgi, suure ja tuntuma Hanka järve kaldaile sattuda oli neil võimalik veel vaid sadakond aastat tagasi, mil amuuri leopardi levila hõlmas märksa ulatuslikumat ala kui praegu. Loodetavasti päädivad maailma loomaaednike ja kohalike looduskaitsjate reintroduktsiooni-alased ühispingutused kunagi järgmisel sajandil selle võimaluse taastumisega.

Pidulik nimepanek toimub neljapäeval 15. juulil algusega kell 15. 00, mil Hasan ja Hanka koos ema Darlaga vahetavad suures ekspositsioonivoliääris välja seal viimased kuud ainuvalitsejaks olnud isa Freddi. Nende tegemisi saab siis loomaaia kodulehe interaktiivses osas jälgida peale pesakaamera veel oja- ja kännukaamera kaudu.