“Kristiine linnaosa valitsus saadab postkastidesse oma elanikele tasuta kalendrid. Tegemist on linnaosas välja kujunenud pikaajalise traditsiooniga, mida jätkame ka sel aastal,” ütles Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe Delfile. “Kalendrid pole hetkel veel valmis, kuid tellisime käesoleval aastal 17 000 kalendrit ja nende trükkimine maksab koos käibemaksuga 3036 eurot,” lisas ta.

Pirita linnaosa valitsus tellis linnaosa elanikele uueks aastaks 7500 kalendrit. “Tallinna linn on Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva puhul eraldanud vahendeid oma eelarves. Kalendrite trükkimine läks maksma 2533,50 eurot,” ütles Pirita linnaosa valitsuse avalike suhete nõunik Rasmus Sinivee Delfile.

Kesklinna valitsuse avalike suhete nõunik Ester Šank ütles Delfile, et kesklinna linnaosa kalender on kinkimiseks jõulu- ja aastavahetusüritustel osalejatele, samuti tasuta jagamiseks Kesklinna valitsust ja selle allasutusi, nagu Hopneri maja, sotsiaalkeskust, Rahvarinde muuseumi ja Raua tänava sauna külastavatele inimestele. „Kalendri trükiarv on 5000 ja selle valmimiskulu, mis sisaldab kujundust, trükki ja transporti, oli 2300 eurot ilma käibemaksuta,” sõnas Šank.

Teised Tallinna linnaosad oma elanikele kalendreid koju saata ei kavatse.