Esmaspäeva varahommikuks peab ühel linna elavama liiklusega ristmikul jälle sõita saama, kirjutab Postimees.

Tallinna Kütte surveproovi käigus purunes eelmisel nädalal kesklinna suurim, 80-sentimeetrise läbimõõduga soojatoru nii õnnetult, et nüüd tuleb nädalavahetuseks Gonsiori ja Pronksi tänava ristmik osaliselt sulgeda ja lahti kaevata.

Tallinna Kütte võrgudirektor Olaf Saar ütles Postimehele, et auk torus ei ole sugugi suur, kuid sellest voolab siiski pidevalt vett välja ning viga tuleb enne talve kindlasti kõrvaldada. Firma on palganud parimad keevitajad ning muud alltöövõtjad, et kahe ööpäevaga saaks kõik tööd tehtud. Esmaspäeva hommikul hiljemalt kell kuus peab ristmikul olema ajutine kate, päris asfalt pannakse esimesel võimalusel.

Tallinna liiklusteenistuse juhi Mati Songisepa sõnul ei tulnud kõne allagi variant, et üks linna suurema liiklusega ristmik suletaks argipäevadeks. Kuna Tartu maantee on nagunii kinni, siis veel üks sulgemine tähendanuks liikluses tõelist katastroofi ja hullumaja.

Songisepp ei soovita nädalavahetusel selle ristmiku kanti sõitma minna. Või kui ikka väga vaja, siis tuleb arvestada ümbersõiduga.