Näiteks teatas tähelepanelik lasnamäelane telefonil 1345, et mingid inimesed jooksevad taskulampidega autode vahel ringi, küllap vist röövivad. Dispetšerid vaatasid registreeritud ürituste kavast, et taskulampidega luuremängu Lasnamäel registreeritud ei olnud ning soovitasid kahtlastest tegevusest politseid informeerida, teatas Raepress.

Sama soovitus anti ka sellele kodanikule, kes ei teadnud, mida purjus naabrimehega peale hakata. Nendele kodanikele, kes kaebasid, et Nurmenuku turul suitsetavad turu müüjad kinnise katuse all, anti aga mupo telefoninumber 14 410.

Ja veel pole kodanikud rahul sellega, et ükskõik, millist interneti lehekülge avades vaatab kohe vastu sms- raha reklaam. Paraku Tallinna abitelefon sellises küsimuses aidata ei saa, sest eelkõige on 1345 dispetšerteenistus, mis tegeleb linnamajanduslike probleemide (elektri, vee ja kanalisatsiooni, küttesüsteemide, heakorra, teede ja tänavate korrashoiu, ning kommunaalmajandusega seotud küsimused) lahendamise vahendamisega Tallinna linnas.