Mihhail Kõlvartile kuulub kolm korterit Tallinnas, lisaks neli elamumaad Viimsi vallas (neist kaks kaasomandis) ja maatulundusmaa Loksa vallas. Kodude vahet sõidab Kõlvart 2011. aasta Mazda 6-ga. Swedbankis on Kõlvartil hüpoteeklaen 60 900 eurot, SEBis eluasemelaen 27 400 eurot ja lisaks on tasuda sõiduauto liisingleping 24 600 eurot.

Arvo Sarapuule kuulub elamu Järvamaal Roosna-Alliku vallas, korter Tallinnas, Paides ja Tartus ning elamud Paides. Koos abikaasaga on Sarapuul SEBis eluasemelaen üle 74 300 euro ning Swedbankis 73 500 eurot. Mees on käendanud tütre õppelaenu Swedbankis mahus 6700 eurot.

Sarapuu teenib riigikogu liikme töötasu ning saab lisatasu veel viie nõukogu liikmeks olemise eest: ta saab AS Atko Grupi, AS Järvamaaa haigla, SA Paide spordi- ja tervisekeskuse, AS Tallinna jäätmete taaskasutuskeskuse ja AS Tallinna Tööstuspargid nõukogu liikme tasu.

Taavi Aasale kuulub ühisomandina elamumaa Põltsamaa linnas ja maatulundusmaa Põltsamaa vallas Jõgevamaal. Ühtki autot Aasa nimel registrisse kantud pole, küll aga saab Aas siiski isikliku sõiduauto ametialaseks kasutamiseks mõeldud hüvitist.

Lisaks saab Aas OÜ Põltsamaa Varahaldus juhatuse liikme; AS Lääne-Tallinna keskhaigla nõukogu liikme; TAK nõukogu esimehe; Eesti linnade liidu juhatuse esimehe; MTÜ Harjumaa ühistranspordikeskus juhatuse liikme ja AS Ida Tallinna keskhaigla nõukogu esimehe tasu.

Merike Martinsonile kuulub korter Tallinnas ja kinnistu Harkus. Martinsoni nimel on ka 2005. aasta sõiduauto Toyota Corolla. Võlgu Martinsonil ei ole, seda ehk tänu lisatasudele. Ta saab nimelt AS Ida-Tallinna keskhaigla nõukogu liikme, AS Lääne-Tallinna keskhaigla nõukogu liikme ja SA Tallinna lastehaigla nõukogu liikme tasu.

Eha Võrk on Tallinna korteriomanik ja Saaremaal elamumaa omanik. Autot tema nimel deklaratsiooni järgi ei ole, kuid ta rendib seda. Tasuda on Võrgul Nordea pangale eluasemelaen mahus ligi 16 700 eurot ning sõiduauto kasutusrent kokku üle 6000 euro.

Võrk kuulub kahte nõukokku ja saab nende eest lisatasu. Täpsemalt saab ta ettevõtluse toetamise ja krediidi haldamise sihtasutuse nõukogu liikme tasu ja Tallinna hambapolikliiniku nõukogu liikme tasu.

Kalle Klandorfile kuulub ühisvarana eramu Tallinnas ning ta sõidab oma autoga Mercedes Benz E 200. Laenu Klandorfil ei ole, küll aga on ta eluaseme laenu käendaja, samuti investeerimise laenulepingu käendaja. Üleval on ka auto liisingleping mahus enam kui 28 300 eurot.