Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul oli olukord täna hommikul võrreldes eilsega tunduvalt paranenud, kuid endiselt tuleb tähelepanu pöörata sõiduradade laiendamisele, kõnniteede koristamisele ja libeduse tõrjele. „Suurest lumest ja miinuskraadisest tingituna muutuvad ristmikud ja ühissõidukite peatused kiiresti väga libedaks ning tänavakoristusfirmadel tuleb lisaks sahkamisele ka pidevalt libedusetõrjet teha.“ ütles Boroditš.

Deniss Boroditši kinnitusel oli öösel eesmärk pealinna teid laiemaks ja siledamaks lükata ning töö kannab juba vilju. “Kui me vaatame kergliiklusteid ja bussipeatusi, siis need on muutunud paremaks võrreldes eilsega,” ütles Boroditš ERR-i raadiouudistele.

Möödunud ööl ja täna varahommikul puistati tänavatele 201,3 tonni kloriide ja 12,4 tonni sõelmeid. Lund veeti välja kesklinna piirkonnas välja Sakala, Roosikrantsi, Pärnu mnt, Tõnismägi ja vanalinna tänavatelt — kokku 8930 kantmeetrit.

Lumevedu toimus ka Randvere teel, Kadaka pst, Vabaduse pst, Niine tn ning Endla tn ja Mustamäe tee ristmikul. Kokku veeti välja 11 090 kantmeetrit lund. Lisaks kommunaalameti lepingupartneritele tänavakoristusfirmadele veeti lund välja ka kvartalisisestelt teedelt, kus koristamist korraldavad linnaosade valitsused. Suurte sahakade, tõstukite ja veokite liikumist oli ka suurte ostukeskuste parklates.