Alates 1. jaanuarist hakkab 24 tunni TallinnCard täiskasvanule maksma 26 eurot ja lapsele 15 eurot. 48 tunni TallinnCard täiskasvanule hakkab uuest aastast maksma 39 eurot ja lapsele 20 eurot. Täiskasvanu 72 tunni TallinnCardi hind kerkib 47 ja lapse kaardil 24 euroni.

Seega kallineb 24 tunni TallinnCard 1 euro, 48 tunni TallinnCard täiskasvanule 2 euro ja lapsele 1 euro ning 72 tunni TallinnCard täiskasvanule samuti 2 euro ja lapsele 1 euro võrra. TallinnCardi hindu tõstetakse osaliselt põhjusel, et mitmete muuseumide ja vaatamisväärsuste piletihinnad tulevast aastast tõusevad.

TallinnCard Plusi hinnad uuel aastal ei muutu, sest nende kaartidega kasutab Plus-kaardi ainsat tasuta lisavõimalust ehk tasuta linnaekskursiooni alla 50 protsendi Plus-kaardi ostjatest. Seega katavad tänased Tallinn Cardi Plus-kaartide hinnad ka muuseumipiletite hinnatõusu.

Linnapilet võimaldab külastada ühe piletiga enamikku Tallinna muuseume ja vaatamisväärsusi, kasutada linnatransporti, käia linnaekskursioonidel ning saada soodustusi meelelahutuskohtades või restoranides.

Linnapileti projekti teostamisega seonduvate tõlke-, reklaami-, kujundus- ja trükikulude katmiseks on ettevõtjate suhtes seni rakendatud lepingujärgset osalustasu, mida on alates 2019. aastast plaanis tõsta 5 protsendi võrra 415 euroni aastas, millele lisandub käibemaks. Põhjenduseks toob linnavalitsus kasvanud tõlke-, kujundus- ja trükikulud.

Osalustasu ei rakendata isikutele, samuti riigi- ja omavalitsusasutustele, kes tegelevad kultuuriürituste korraldamisega või vastavalt Tallinna Ettevõtlusametiga sõlmitud lepingule tagavad linnapileti ettenäitamisel linnapileti kasutajatele tavahinnast 50-protsendilise või suurema soodustusega pääsme, kauba või teenuse ostul, samuti tasuta pääsme, kauba või teenuse.