Nii Kolde kui ka Vikerkaare lasteaias on rekonstrueeritud ja tänapäevaste nõuetega vastavusse viidud kogu hoone - tehnosüsteemid, köögid, rühmaruumid ja kõik muu. Köögid on varustatud uute seadmetega. Põhjalikult on korrastatud ka õuealad, rajatud on mänguväljakud. Vikerkaare lasteaias on valminud ministaadion ja paigaldatud uued mänguvahendid. Mõlemad lasteaiad said uue sisustuse, mida Tallinna haridusamet rendib Sisustusrent OÜ-lt.

Kolde lasteaed sai lisaks olemasoleva hoone remondile juurdeehituse, kus on ruumid sõimerühmale, saal võimlemis- ja muusikatundide läbiviimiseks ning abihoone, kus on katusealune õuetundide läbiviimiseks ja eraldi hoiuruumid iga rühma inventarile (mänguvahendid, jalgrattad, kelgud jne). Hoone asub miljööväärtuslikul alal, mida arvestati materjalide valikul ja konstruktsioonide paigaldamisel (katusekattematerjal, aknad, uksed, fassaad jne). Lasteaias on avatud viis rühma kokku 114 lapsele.

Vikerkaare lasteaia üks tiib remonditi juba varem ning sai valmis 2012. aasta augustis. Enne remonti töötas Vikerkaare lasteaia kahes korpuses kuus rühma, kolmas korpus oli renditud äriettevõttele. Rekonstrueerimise esimeses etapis remonditi väljarenditud korpus kuue rühma tarbeks (134 last). Nüüd, kui remonditud on kogu lasteaia hoone, lisandus veel 112 kohta ning lasteaias käib hetkel 246 last.

Vikerkaare lasteaia hoone andis Tallinna linn hoonestusõiguse alusel üürile K&L Arendus OÜ-le, kes tööd tellis ja korraldas. Ehitajaks oli Astlanda Ehitus OÜ.

Esmaspäeval, 14. jaanuaril kell 12 taasavatakse pidulikult Kolde lasteaia (Timuti 24) ning kolmapäeval, 16. jaanuaril kell 11 Vikerkaare lasteaia (Õismäe tee 110) hoone.