2006. aasta detsembris sõlmisid Tallinna linnavalitsus ja MTÜ Jalgpalliklubi FCF lepingu, mille kohaselt Flora kohustus ehitama igal järgneval aastal linnale kaks universaalstaadioni, linn kustutas aga selle eest jalgpalliklubi 25 miljoni kroonise võla.

Nimelt toetas Tallinna linn kümnekonna aasta eest heldelt Lilleküla staadioni rajamist, aga osa sellest rahast anti Florale laenuna, mistõttu linnal jäi Flora vastu üles 25 miljoni krooni suurune nõue. Just selle nõude kustutamiseks universaalstaadionite leping sõlmiti.

Kaheksa 15x30 meetri suurust ja jalgpalli, korvpalli, võrkpalli ja käsipalli mängimiseks sobivat staadionit oleksid pidanud olema valmis ja linnarahva käsutuses juba kahe aasta eest. Mida pole, on staadionid.

Oleks vale öelda, et üldse mitte midagi pole. Kõige kaugemale on Flora omadega jõudnud Pirital Padriku tänaval, kus on tehtud mullatöid ja ümbritsetud staadion taraga. See on ka kõik, mida Floral on ette näidata.

Tallinna spordi- ja noorsooameti juhataja Rein Ilves lausus, et linn on olnud universaalstaadionite osas jalgpalliklubiga tihedas kontaktis. "Kahjuks ei ole MTÜ Jalgpalliklubi FCF täitnud lepingulisi kohustusi ning valminud ei ole ühtegi universaalstaadionit. Ainus alustatud ja pooleliolev objekt asub Pirita linnaosas Padriku tänaval, kus on teostatud platsi aluskatte tööd ning paigaldatud piirded," nentis Ilves.

Jalgpalliklubi FCF juht Aivar Pohlak pole mitme nädala jooksul vastanud Delfi soovile saada puuduvate universaalstaadionite kohta ka tema kommentaari.