Tallinna transpordiameti ja AS Falck (praegune G4S) vahel sõlmiti 22. juunil 2007 leping Tallinna ühtse piletisüsteemi ühistranspordi sõidupiletite ehk sõidutalongide, tunnipiletite ja sõidukaartide turvaliseks levitamiseks ja müügi korraldamiseks, teatas raepress Delfile. Kolmepoolse kokkuleppe kohaselt oli Falcki alltöövõtjaks AS Ühisteenused.

Pärast lepingu tähtaegset lõppemist 26. juunil 2010 teatas Tallinna transpordiamet Ühisteenustele saldoerinevusest ning leidis, et Ühisteenused on jäänud linnale piletite eest raha võlgu.

Transpordiameti ja AS Ühisteenuste vahel toimusid läbirääkimised, mille käigus nõustusid Ühisteenused võla transpordiametile osaliselt tasuma, aga linna hinnangul on endiselt tasumata 26 593,24 eurot, mistõttu linn pöördus hagiavaldusega Harju maakohtusse.

ASi Ühisteenused juhatuse liige Alar Vasemägi kommenteeris omalt poolt, et tegemist on Tallinna ühistranspordi piletivahenduse lepingu täitmisel aastatel 2004 - 2007 müügiaruandluses tekkinud raamatupidamisliku veaga. "Meie hinnangul Tallinna linnale reaalset rahalist kahju ei ole tekitatud," leidis Vasemägi.