Tallinna lepingupartner Tallinna Teede AS lapib juba praegu talvise parandusseguga ohtlikumaid löökauke. Iga päev on töötab kolm brigaadi ja parandustöid tehakse ööpäevaringselt, teatas Raepress.

Suuremahuline teekatete remont algab abilinnapea Deniss Boroditši sõnul peale asfalditehaste käivitamist, mis juhtub tõenäoliselt aprilli teises pooles. „Tänavu on olnud väga pikk külmaperiood, mistõttu teede alused pinnasekihid on külmunud kuni kahe meetri sügavuselt,“ selgitas Boroditš. „Kevadiste asfalteerimistöödega alustamine sõltub eelkõige teekonstruktsioonide sulamisest. Vaatamata sellele oleme püstitanud eesmärgi püsida asfalteerimistöödega varasemate aastate graafikus ja lõpetada suurema liiklusega tänavatel löökaukude remont 15. maiks.“

Seoses löökaukude tekkimisega palub linn sõidukijuhtidel olla eriti tähelepanelik, jälgida ajutisi hoiatavaid liikluskorraldusvahendeid ja vajadusel vähendada sõidukiirust. Lompidest läbisõidul tuleb arvestada ohuga, et lombi põhjas asub löökauk.

Ohtlikud on ka teepeenrad, mis on muutunud pehmeks ja millele sõitmine võib kõrgema asfaldiääre tõttu põhjustada liikluskahju või halvemal juhil isegi sõiduki juhitavuse kaotamise.