Mustamäel Akadeemia tee 34 asuva maja teise ja kolmanda korruse toad säravad värskest värvist ja puhtusest. Ühe seina ääres on kaks madratsita voodit, teises nurgas kapp, laud ja tool.

Siseuks viib WC-sse ja duširuumi, mida saavad kasutada ka kaks kõrvaltoa elanikku. Mõlemal korrusel on ka ühisköök koos söögitoaga. Kokku on majas 40 aset, kirjutab Postimees.

Teise linnamaja remontimine on käsil Koplis Tuulemaa tänaval, kuhu kahe- ja kolmetoalistesse tubadesse saab majutada paarsada inimest.

Rahvasuus vaestemajaks kutsutud ruumides hakkavad elama peavarjuta jäänud inimesed, kellele munitsipaalkorteri üürimine pole taskukohane, ütles avahoolduse arenduskeskuse direktor Kersti Põldemaa. “Siia saab majutada kodutute varjupaigas ööbijaid,” ütles ta.

Lasnamäel Sikupilli elurajoonis Kivimurru tänaval valmis äsja kahekorruseline ahjuküttega munitsipaalelamu. 2,5 miljonit krooni maksnud majas on kaksteist 14-ruutmeetrist kööktuba. Kraanikausi all kapis on soojaveeboiler. Keldris asuvad abiruumid, koridoris WC ja duširuum.

Lasnamäele plaanib linn majutada munitsipaalkorterite kroonilisi võlgnikke, ütles elamumajandusameti asejuhataja Priit Pärtelpoeg. Ruutmeeter maksab 12 krooni.