Raidma  tunnistas  Delfile, et  tegi selle lehekülje Facebooki  emotsiooni ajel ning ei osanud esialgu oodatagi, et see nii suurt vastukaja leiab. “Tunni aja jooksul liitus leheküljega 500 inimest,” rääkis ta, et alles siis hakkas ta aru saama, kui paljude lapsevanemate jaoks teeb pealinna lasteaedade olukord muret.

“Minu algatus oli kodanikualgatus, ise ma kuhugi parteisse ei kuulu,” rääkis Raidma, kes ootab oma algatustele samasuguste kodanike tuge.

“Palusin lapsevanemate ja lasteaedade poolt ka kirja panna muresid, mis kõige halvem tundub,” lisas ta, et on loonud meiliaadressi tallinnaelanik@hot.ee. Raidma ootab sinna ka vabatahtlike toetajate ja abistajate kirju ning ta oli väga rõõmus, et paljud inimesed on ta üleskutsele juba vastanud.

Facebookis on üleval lehekülg “Maha Tallinna TV — raha lasteaedadele”, millega on neljapäeva õhtuks liitunud üle 8500 inimese. Lehe autor toob välja, et eelarves seisab, et linnatelevisioonile eraldatakse 1,9 miljonit eurot, samal ajal kui lasteaedade avariiremondiks 127 800 ja näiteks rattateedeks 262 038 eurot.

Allkirju kogutakse ka lehel petitsioon.ee, kus Tallinna TV vastu on oma allkirja andnud juba ligi 2500 inimest. Hetkel kehtivas linnaeelarves on Tallinna televisioonile eraldatud juba 766 940 eurot. Erakorraline istung eelarve osas toimub 22. märtsil.