Tallinna linnaosavanemad väitsid täna, et nad on nõus tegema koostööd TAI-ga. Veimer aga selle väitega ei nõustunud ja ütles, et linnal pole ühtegi asukohta pakkuda olnud. Nad ise on tegelikult vaadanud 12 erinevat asukohta, aga Sitsi 28 oli nende jaoks kõige parem valik.

"Sitsi 28 on kõiki asjaolusid arvesse võttes sobivaim lahendus, sest selles piirkonnas elavad ja veedavad aega narkomaanid," põhjendas Veimer. "Vastupidiselt levinud arvamusele ei too kahjude vähendamise keskuse loomine piirkonda juurde süstivaid narkomaane. Need narkomaanid on piirkonnas juba olemas. Alternatiivseid asukohti enam kaalumisel ei ole ja plaanime edasi liikuda lepingu sõlmimisega."

Veimeri sõnul pole senised kohtumised linnaametnikega oodatud ja kõikidele osapooltele ühtemoodi meelepäraseid lahendusi toonud.

"Linnaosavanemate ühispöördumine jätab mulje, et Tallinna linn alahindab narkomaania probleemi ulatust Tallinnas," lisas ta.

"Elanike mure on mõistetav, kuid võib olla vajalik elanike huvides teha ebapopulaarseid otsuseid. Rajatav keskus vastupidiselt elanike kartustele oleks samm probleemi lahendamise suunas ning suurendaks piirkonna turvalisust," sõnas Veimer.