Nii Rõivase kui ka praeguse peaministri Jüri Ratase valitsuses meedianõunikuna töötanud ning möödunud aasta alguses oma PR ettevõtte asutanud Rasmus Kagge säutsus Twitteris möödunud reedel aset leidnud endise peaministri büroo koosviibimisest, viidates irooniliselt majandusanalüütiku ja 2015. aastal peaminister Rõivase nõuniku rolli täitnud Ruta Arumäe sõnavõtule Äripäevas, et Rõivas, nagu alati, suhtles ka reedesel üritusel ainult oma nutiseadmega.

Kagge sõnavõtule reageeris ka reformierakondlane Arto Aas, kes möönis, et endiste töötajate nägudest peegeldub igavus. "Ja nagu tavaliselt on kõikide nägudelt näha ka tappev igavus," kirjutas Aas.

Eelmise nädala lõpus eetrisse läinud Äripäeva raadio persoonisaates meenutas majandusanalüütik Ruta Arumäe Rõivase valitsuses töötamise aega kui igavaimat perioodi oma elus. Endise peaministri kohta ütles Arumäe, et Rõivas suhtles pelgalt oma telefoniga - nõunikele ei vaadanud mees otsagi.

Arumäe oli Rõivase nõunik pelgalt neli kuud. Lahkudes möönis ta, et majandusalast nõu peaminister saada ei soovinud ja et riigi majanduspoliitikat juhitakse pelgalt Exceli tabelitega - ilma põhjalikuma analüüsita.