Linnapea sõnul on Tallinn ette võtnud mitmeid olulisi samme korruptsioonijuhtumite kaotamiseks ning väljaselgitamiseks, kuid paraku on töötajate seas neid inimesi, kelle tegevus jätab seni tehtud positiivsed otsused varju. „Meie eesmärk on alati olnud korruptsiooni väljajuurimine ja kinnitan, et teeme selle nimel igapäevaselt tööd. Linnavalitsuse järgmine põhieesmärk selles ülesandes saab olema korruptsioonivastase programmi loomine,“ selgitas Aas, kelle sõnul on programmi loomisega algust tehtud ja jätkub veelgi intensviisemalt kohe kui ta on tagasi välislähetuselt Hiina. Linnapea rõhutas, et eesmärk ei saa olla vähem ega rohkem kui see, et selliseid juhtumeid Eesti pealinnas ei oleks.

Aas tõdes, et Sõle Spordikeskuse juhatajale esitatud kahtlustused rikuvad kahtlemata kahjuks Tallinna linna ja linnas töötavate ausate ametnike mainet. Ta avaldas lootust, et menetlus annab toimunus kiire selguse. „Oleme igakülgselt valmis politseid kõikides küsimustes aitama ning tegema koostööd selleks, et asjaolud kiiresti selguksid, süüdlased saaksid karistatud ning spordikeskuse töö saaks jätkuda tõrgeteta,“ rõhutas Aas.

Täna pidas keskkriminaalpolitsei kinni Sõle Spordikeskuse juhataja Toomas Ristlaane, keda kahtlustatakse altkäemaksu võtmises.