"Kinnitan veel kord, et Tallinna linna pole juhitud ei Hundisilmalt ega erakonna peakontorist," rõhutas Aas, kelle sõnul on linnavalitsusel loomulikult palju tööd, millega on alustatud siis, kui linna juhtis igapäevaselt Edgar Savisaar. "Nende töödega läheme edasi, aga mingit juhtimist sealt toimunud pole."

Abilinnapea Arvo Sarapuu lisas, et Edgar Savisaar on linnapea edasi, sest teda pole linnavolikogu ametist maha võtnud, kuid Savisaar on tööülesannete täitmiselt ajutiselt kõrvaldatud. "Meedia on varsti hädas, sest Hundisilmal on vaikus, ja kui ütelda, et Savisaar juhib linna edasi, siis on see vastuoluline, sest pildid näitavad, et Hundisilmal on vaikus," muigas Sarapuu.

Kesknoorte poolt Edgar Savisaare toetuseks häälte kogumist kommenteerides ütles Sarapuu, et hääli kogutakse seepärast, et Savisaare poolt hääletanud 40 000 valijat tunnevad end natuke surutuna. "Näiteks inimene, kes on andnud hääle, mis on tekitanud selle, et volikogu on saanud Savisaare ametisse nimetada, see valija tunneb end pärsituna," sõnas Sarapuu.