Täna Põltsamaal toimunud Jõgevamaa piirkonna aastakonverentsil valiti uueks juhiks Taavi Aas ning aseesimeesteks Vello Lukk ja Andres Vään, teatas Keskerakonna pressiesindaja.

Taavi Aas märkis, et peab oluliseks toetada piirkonnas Keskerakonna maaelu poliitikat ning seista maakoolide, maaettevõtluse ning eluks vajalike teenuste kättesaadavuse eest. „Peame meeskonnaga alustama eeltööd kohalike omavalitsuste valimisteks, et saada veelgi enamates omavalitsustes otsustajateks. Vaid nii suudame seista vastu maaelu hääbumisele,” sõnas Aas.

Täna toimus ka Keskerakonna Tallinna Haabersti piirkonna aastakonverents, kus toetati senise esimehe Kalev Kallo jätkamist. Aseesimeheks valiti Maire Kurmet.

Kalev Kallo märkis, et eelmistel kohalikel valimistel saavutas Haabersti piirkond absoluutse võidu. „Meid toetas üle 1600 valija enam kui piirkonna teised nimekirjad kokku hääli kogusid,” rääkis Kallo. Tema sõnul näitab see, et Keskerakonna Haabersti piirkond on suutnud oma tegudega seista ka reaalselt valijate huvide eest. „Nüüd anname panuse, et hoida ja kasvatada meile antud toetust,” lõpetas Kallo.