Aas astus vaatajate ette kell 20.15 alanud saates Linnapeatund.

Aas märkis, et sai nõukogu esimehena sisekontrolli töö tulemustest teada „vahetult enne sündmust”. „Siseaudiitor tutvustas tulemusi juhatajale. Ühe töötaja, kes tänaseks kinni peetud, otsustas juhatus töölt vabastada. Kuid sündmused arenesid tormiliselt edasi ja tegeles keskkriminaalpolitsei. Kripo tuli mulle üllatusena. See, et asjad seal korrast ära on, see polnud mulle üllatus,” rääkis Aas otsesaates.
Aas nentis, et nõukogu tegeleb enamasti küll strateegiliste küsimustega, kuid „kui tagantjärgi tark olla, oleks võinud mõnele asjale rohkem tähelepanu pöörata.”

Saatejuht Jakko Väli: "Jüri Ratas on teinud täna talle omaselt mitte väga selge avalduse, et peaks vastutuse võtma. Kas Taavi Aas astub tagasi?"

„Jah, kindlasti,” vastas Taavi Aas.

Järgmine nõukogu esimees peaks Aasa sõnul olema abilinnapea, kes kureerib transporti. "Tõenäoliselt on järgmine nõukogu esimees Kalle Klandorf," ütles Aas.

3. aprillil pidas keskkriminaalpolitsei kinni Tallinna Linnatranspordi AS-i neli juhtivtöötajat, kellest kolme kahtlustatakse riigihangete nõuete rikkumises ning eelise andmises, ühte aga altkäemaksu võtmises.

Kinni peeti TLT juhatuse liige Alar Urm, bussiliiklusteenistuse direktor Andres Herkel, bussiremonditöökodade juht Hannes Erbsen ja bussiremonditöökodade asejuht Jaanus Vink.