Purunenud perekonnast pärit Patrick käis Saaremaal Orissaare internaatkoolis ja jõudis lõpuks ringiga Puiatu erikooli, kuhu aga pidama ei jäänud, vaid põgenes, kirjutab SL Õhtuleht.

Patrick, kes hakkas suhtlusportaalis rate.ee suhtlema Joel Steinfeldtiga, oli kuulnud, et Steinfeldti juures on võimalik peavarju leida, ja sõitis nädal enne jõule pealinna temaga kohtuma.

Joeli poole minnes ehmus Patrick esiti sellest, et korter on ühetoaline ja ühe voodiga, küsimusele, kas teist voodit ei ole, olla võõrustaja vastanud, et poiss peab magama temaga ühes voodis.

“Algul ta lihtsalt vist kallistas, mina nagu eirasin, aga mul ei olnud ka muid variante, kui ta oleks mu lihtsalt välja visand, siis mul poleks ka kuskile minna olnud, ja siis ta hakkas musitama, öahh, see on nii vastik,” kirjeldab Patrick, lisades, et suudlustest mehele ei piisanud — laulja kasutas teda ka seksuaalselt.

“Ma olin seal kolm nädalat ja kolm päeva — iga öö kasutas ära,” räägib Patrick, kes lahkumissoovi ilmutades sai Steinfeldti käest korralikult peksa.

Joel Steinfeldt Patrickust ja juhtunust pikalt vesta ei soovi, kuid tunnistab, et tunneb poissi: “Ta on politsei poolt tagaotsitav ja ma teen tema suhtes koostööd politseiga, rohkem ei ole mul teile midagi ütelda.”