„Juhtisin tähelepanu peaministri väsimusele juba mullu detsembris SDE volikogul peetus ettekandes," ütles Mikser Delfile.

"Toona kinnitas peaminister oma kommentaaris, et tema väsimust ei tunne. Nüüd siis ilmselt juba tunneb. Kahtlemata on peaministril pärast seitset ametiaastat õigus olla väsinud ja väsimuse korral tuleks kindlasti puhata," lausus MIkser, kuid tuletas samas meelde, et puhata ei saa Stenbocki majas.

"Seega peaks peaminister otsustama, kas ta on väsinud ja kavatseb puhata või ta ei ole väsinud ja kavatseb jätkata. Ilmselgelt ei saa ta nõuda, et avalikkus ja poliitiline vastasrind ta kolmeks aastaks rahule jätab, kuni ta Stenbocki majas väsimusega võitleb. Aga seda, et Ansip 2015. aastal enam valitsust ei moodusta, teame meie juba ammu,“ vihjas Mikser võimalusele, et järgmistel valimistel võidutsevad sotsiaaldemokraadid. 

Andrus Ansip teatas 23. veebruaril, et järgmist valitsust tema enam ei moodusta ning pärast 2015. aasta valimisi või selle valitsuse ametist lahkumisel juba enne seda lahkub ta ametist.