Kuigi ETV pole veel otsustanud, kas ja kui palju nad algaval suusahooajal MK-etappe oma ekraanile lasevad, on selge, et suusaliidu huvi selle kajastuse vastu on suur, vaatamata, et Veerpalu dopinguskandaal ja tippude puudumine on huvi suusatamise vastu vähendanud.

"Suusaliit hindab kõrgelt ERR-i aastakümnete pikkust tööd suusaspordi propageerimisel ja tutvustamisel ning kindlasti soovime koostöö jätkumist ka uuel hooajal," lausus Liive. "Meie kõigi soov on tutvustada maailmale Otepääd kui maailmatasemel suusa(spordi)keskust. Otepää etapi teleülekanded, mis on korduvalt tunnistatud FIS – i poolt maailma parimateks, on selleks väga hea võimalus. ERR-i poolt toodetud professionaalset telepilti on läbi Eurospordi ja teiste rahvusvaheliste telekanalite nautinud kümned miljonid televaatajad üle maailma."

Liive sõnul on suusatamise propageerimisel ja spordisõprade soovide rahuldamisel aastaid olnud tähtsal kohal ülekanded ka teistelt MK-etappidelt, kus meie sportlased võistlustules on.

"Läbirääkimistel ERR-iga otsime hetkel võimalusi selle aastatepikkuse traditsiooni jätkamiseks," täpsustas ta napilt..

"Tänapäeval on spordi ja ka spordiülekannete oluliseks teemaks rahastamine, milles sponsoritel on kahtlemata väga suur osa. On loomulik, et sponsor soovib oma tegevuse tutvustamiseks kasutada atraktiivseid meediaväljundeid. Kolmsuse - meedia-spordiorganisatsiooni-sponsor - ühistöö tagab osa sportlase jaoks hädavajalikust rahastamisest. Ilma sponsoriteta on sport ja sportlased vaesemad," mains Liive. "Millises ulatuses ERR saab suusaspordi toetajaid oma kanalite kaudu tutvustada on täna veel kokku leppimata, kuid loodame, et jõuame kõigile osapooltele sobivate lahendusteni."

ETV kommenteerib koostööd suusaliiduga algaval nädalal, ERR nõukogu endine esimees Andres Jõesaar aga veel pühapäeval, 9. oktoobril.