Riigikogu juhatus registreeris täna muudatused fraktsioonide ja komisjonide koosseisus. Juhatus registreeris Arto Aasa, Urmas Kruuse, Maris Lauri, Jürgen Ligi, Kristen Michali, Hanno Pevkuri ja Taavi Rõivase Eesti Reformierakonna fraktsiooni liikmeteks, teatas riigikogu pressiteenistus.

Barbi-Jenny Pilvre-Storgård, Hardi Volmer, Hannes Hanso ja Liisa Oviir registreeriti Sotsiaaldemokraatliku erakonna fraktsiooni liikmeteks.

Helmut Hallemaa, Eevi Paasmäe, Tiit Terik, Toomas Väinaste ja Marko Šorin registreeriti Eesti Keskerakonna fraktsiooni liikmeteks.

Riigikogu juhatus tegi rea muudatusi alaliste komisjonide koosseisus. Marko Mihkelson lahkus riigikaitsekomisjonist ja liitus väliskomisjoniga, Juhan Parts lahkus väliskomisjonist ja asus riigikaitsekomisjoni ning Jaanus Karilaid vahetas riigikaitsekomisjoni liikme koha õiguskomisjoni liikme kohaga.

Märt Sults lahkus kultuurikomisjonist ja siirdus majanduskomisjoni, Andrei Novikov lahkus põhiseaduskomisjonist ja liitus riigikaitsekomisjoniga, Rein Ratas lahkus Euroopa Liidu asjade komisjonist ning sinna suundus Toomas Vitsut.

Marko Šorin siirdus väliskomisjoni, Helmut Hallemaa põhiseaduskomisjoni, Eevi Paasmäe kultuurikomisjoni, Toomas Väinaste maaelukomisjoni ning Tiit Terik riigikaitsekomisjoni ja Euroopa Liidu asjade komisjoni.

Raivo Põldaru lahkus sotsiaalkomisjoni liikme kohalt ning asus majanduskomisjoni liikme kohale, Yoko Alender lahkus keskkonnakomisjoni liikme kohalt ning asus kultuurikomisjoni liikme kohale, Terje Trei lahkus maaelukomisjoni liikme kohalt ning asus keskkonnakomisjoni liikme kohale, Kalle Palling lahkus majanduskomisjoni liikme kohalt ning asus keskkonnakomisjoni liikme kohale, Urve Tiiduse lahkus rahanduskomisjoni liikme kohalt ning asus õiguskomisjoni liikme kohale.

Arto Aasast sai põhiseaduskomisjoni liige, Urmas Kruusest maaelukomisjoni liige, Maris Laurist sotsiaalkomisjoni liige, Jürgen Ligist rahanduskomisjoni liige, Kristen Michalist majanduskomisjoni liige,
Hanno Pevkurist õiguskomisjoni liige ning Taavi Rõivasest maaelukomisjoni ja Euroopa Liidu asjade komisjoni liige.

Kalle Muuli lahkus põhiseaduskomisjoni liikme kohalt ning liitus väliskomisjoniga, Einar Vallbaum lahkus maaelukomisjonist ning siirdus rahanduskomisjoni, Ken-Marti Vaher lahkus majanduskomisjoni liikme kohalt ning suundus põhiseaduskomisjoni, Heljo Pikhof lahkus õiguskomisjoni liikme kohalt ning asus kultuurikomisjoni liikme kohale.

Hannes Hanso liitus riigikaitsekomisjoniga, Barbi-Jenny Pilvre-Storgård õiguskomisjoniga, Hardi Volmer põhiseaduskomisjoniga ning Liisa Oviir väliskomisjoni ja Euroopa Liidu asjade komisjoniga.