Saue Linnavalitsus ja Saue Linnavolikogu mälestavad südamest head kolleegi Jüri Tümanokka ning avaldavad sügavat kaastunnet perele, sugulastele, sõpradele ja lähedastele.

"Iga lahkumine on raske, aga eriti raske on siis, kui meie hulgast lahkub veel noor, andekas ja loova vaimuga inimene, kes oli alles poolel teel, nii vara, et palju jääb tegemata. Siis mõtled ikka, kuidas võib vaid üks hetk inimese eluteel saatuslikuks saada. Leina on võimatu sõnadesse panna," kirjutab linn oma järelhõikes.

Jüri sündis 12. augustil 1966 a. Tallinnas. Ta oli abielus, peres kasvas 2 last. Sauel elas ta alates 1993 aastast. Ta oli IRL Saue osakonna esimees, Stera Saue AS nõukogu liige, Paju Kapitali OÜ juhataja ning mitmetes MTÜ-de juhatustes liige, teatab erakond oma kodulehel. Jüri väärtustas ausust, pere, haridust, koostööd, ilu, sporti ja keskkonnasäästlikust.

Tümanok kolis Sauele 1993. aastal ning teda hinnati kõrgelt erakonnas (IRL) kui ka Sauel. Viimastel aastatel seisis ta väikelinna abilinnapeana Saue kultuuri-, hariduse-, spordielu, sotsiaalhoolekande ja kodanikuühiskonna koostöö eest.

Jaga
Kommentaarid