19. märtsil 1966 sündinud Kallasvee oli aastatel 2002-2007 Haapsalu linnapea.

Ta on töötanud ka SA Läänemaa Haigla nõukogu liikmena, Eesti Tennise Liidus ja viimati Läänemaa Omavalitsuste Liidus. Kallasvee oli Isamaa ja Res Publica Liidu liige. Mullu alustas ta koos abikaasa Sirjega ümbermaailmareisi, mis jäi pooleli. Teet Kallasvee töötas aastatel 2008-2009 Eesti Tennise Liidu peasekretärina ning aitas ka pärast seda korraldada Eestis toimunud rahvusvahelisi tippvõistlusi.

Haapsalu endine linnavolikogu esimees Andres Ammas ütles Delfile, et Teet Kallasvee sai linnapeaks aastal 2002 väga olulisel hetkel, kui paljud haapsallased olid senisest linnavõimust tüdinud. "Tema tuline temperament ja kompromissitus tõid elevust ja värskust, linnavalitsuses said tööd uued särasilmsed tegijad. Ta oli otsekohene, vahetu, eelarvamusteta ja siiras suhtleja, aldis kuulama ja julge otsustama," meenutas Ammas.

Kallasvee linnapea-aastad langesid ajale, mil elu läks ülesmäge maailmas, Eestis ja Haapsalus ning Teet haaras julgelt uutest võimalustest kinni. Osava rahvusvahelise suhtlejana (Teet oli kuni surmani Euroopa Liidu Regioonide Komitee Eesti delegatsiooni liige) ja ettevõtja kogemusega oskas ta kasutada uue projektipõhise rahastamiskeskkonna võimalusi Haapsalu heaks, rääkis aastail 2002-2005.

"Teet oli läbi ja lõhki spordimees lapsest peale. Kirglik nii töös, poliitikas, korvpalliplatsil kui tenniseväljakul. Võitlejahing aitas tal haigusele vastu panna. Jaanuari lõpus oli ta ühe pühapäevase "Vikerhommiku" külaline, jagas muljeid hingematvalt kaunitest vaadetest, mida näeb ainult purjekalt ning kirjeldas reisiplaane, mis tal ümberilmareisiks olid tehtud kuni 2016. aastani," rääkis Ammas.