Leppik ütles Delfile, et praeguses menetlusetapis saab oma rahulolematust prokuratuuri vahistamisotsusega näidata vaid seda edasi kaevates. "Minu rahulolematus saab väljenduda ainult selles, et me kaebame selle vahistamisotsuse edasi," lausus Leppik ja ütles kaebus küll veel sisse antud ei ole, kuid on koostamisel.

"Ma olen oma küsimused õhku visanud ja nendest tänase hetkeni ma aru ei saa. Mis motiiv seal Suklesel üldse pidi olema? Miks peaks inimene 10 000 kroonisest kohustusest vabanemiseks tapma ära teise inimese? See ei ole ju tõsiseltvõetav. See vahistamistaotluses toodud põhjendus. Miks peaks inimene tapma ära võlgniku? Ainuke tagajärg saab olla see, et seda võlga ei ole võimalik tagasi saada," küsis Leppik ja soovitas ajakirjanikel Suklese motiivide kohta prokuratuurilt küsida.

Leppik ütles, et tema samamoodi nagu paljud Suklese koostööpartnerid ja sõbrad, ei kujuta seda ette, et Sukles on inimene, kes midagi sellist (mõrva tellima - toim.) oleks võimeline tegema. "Aga ma tõesti ei tea mida prokuratuur on kokku pannud ja mis nende valduses praegusel hetkel on. Advokaati ju tõenditele ligi ei lasta enne, kui see toimik kokku ei ole pandud," sõnas Leppik.

Leppik lisas, et täna kell kolm pressikonverentsi andvale Tullio Liblikule oleks tal mitmeid küsimusi. "Väga palju on mul neid küsimusi. Väga palju ja ma arvan, et mitte ühelegi vastust ei tule seal. Põhimõtteliselt on ju tegemist tegelasega, kes tegelikult ignoreerib oma kohustusi tänasel päeval. Ja lepingut ei täida. Sealt on neid momente kui palju, mida tema käest oleks täpsemalt küsida. Aga selle teemaga seoses, mis puudutab väidetavat mõrva tellimist, selle teemaga seoses pole mul talle mingeid küsimusi."

Andrus Suklest kahtlustatakse karistusseadustiku paragrahvide järgi, mis käsitlevad mõrva omakasu motiivil ja kuriteole kihutamise katses. Karistusseadustik näeb mõrva eest karistusena kaheksa- kuni kahekümneaastase või eluaegse vangistuse.