Babtšenko surmauudist kommenteeris ta sotsiaalmeedias järgnevalt: "Arkadi Babtšenko rõõmustas 2016. aastal siiralt lennuõnnetuse üle, kus hukkus Aleksandrovi nimeline koor ja doktor Liza. Aga peale seda lahkus Ukrainasse, kus hakkas püüdlikult oma kodumaa Venemaad poriga üle kallama. Millegipärast ei taha ma valada pisaraid "kolleegi" surma pärast."

Lennuõnnetus, millele ta viitab, toimus 25. detsembril 2016. Süüriasse teel olnud Vene sõjaväe transpordilennuki pardal hukkusid peaaegu kõik Vene armee Aleksandrovi nimelise laulu- ja tantsuansambli liikmed, samuti üks tuntud arst.

Tšaplõgini postituse all olnud kommentaarid rõõmustasid juba varjamatult Babtšenko surma üle. "Viies kolonn!" teatas üks. "Nähtavasti sai ta ise, mida soovis teistele. Kui on nii, siis on Jumal olemas," kirjutas teine.

Üks kommentaator ironiseeris, et Mordori tsaaririigist Euroopa kõige demokraatlikumasse riiki põgenemine ei lõppenud hästi. "Samal ajal Sentsov, kuuldes Mordori kongis istudes uudist, lõpetas näljastreigi, palus rammusamat šašlõkki, tummisemat leiba ja keeldus kategooriliselt vahetuse võimalusest."

Sentsov, kellest räägitakse, on Ukraina režissöör, kes mõisteti 2014. aastal 20 aastaks vangi, sest ta ei nõustunud Krimmi okupeerimisega. Ta on üks kuulsamaid Ukraina vange Venemaal, mistõttu on teatud tihedusega räägitud ka tema väljavahetamisest. Ta peab juba mõnda aega vanglas näljastreiki.

"Poogen!!!!!" oli ühe naise lühike kommentaar. "Tõesti, kõige lühem epitaaf talle. Poogen..." vastas teine.

"Karma," teatas järjekordne kommentaator. "Ei, ei ole kahju. Põrgus on tal "mugav"," vastas teine.

Õhtul tuli ootamatu teade sellest, et Babtšenko polnud surnud. Ukraina võimud avastasid tapmiskatse ja saatsid laiali valeteate tapmisest, et saada tõendeid selle kohta, et kõige taga on Venemaa eriteenistused.

"Elas üle. Lavastus oli(((((" kahetses üks naine.