"Vanus, tervis, pidevad sõidud kahe linna vahel. See kõik tõmbab sinnapoole," selgitas Stalnuhhin oma soovi Tallinnas riigikogus töötamise asemel Narvas elada ja töötada. Samas pole tal mingit kavatsust kiirelt riigikogust lahkuda, sest Keskerakond on alles koalitsiooni saanud ja koalitsiooni eesmärkide saavutamise nimel on ta valmis pingutama.

"Koalitsioonis on võimalik saavutada suuri asju, teha valijatele tähtsaid muudatusi," ütles Stalnuhhin. Samas toimuvad aasta pärast kohalikud valimised, kus valitakse uus linnavolikogu ka Narvas. Kas peale seda sooviks ta Narva tööle asuda?

"Mul on suurem soov kohalikus omavalitsuses olla. Seda räägivad paljud kolleegid. See on minu soov. See ei tähenda, et hakkab nii välja nägema," ütles Stalnuhhin. Seadusemuudatuse tõttu saavad peale järgmise aasta kohalikke valimisi omavalitsuste volikogudes töötada ka riigikogu liikmed.

"Olen rahakomisjoni esimees. See amet on tõenäoliselt viimane, mida riigikogus tahaksin. Erakond tahtis, et oleksin seal. Olen rahanduskomisjonis ja jään, kuni mind kannatatakse. Üks on teie soovid, teine kohustused," selgitas Stalnuhhin, miks ta ei kiirusta riigikogust lahkuma.

Ka 2019. aasta riigikogu valimistel on tal kavas kandideerida. "Olen alati toetanud oma erakonda, toetanud ka siis, kui ma ei kavatsenud riigikokku tulla, nagu 2007. aastal," ütles Stalnuhhin. 2007. aastal loobus isikumandaadi saanud Stalnuhhin tööst riigikogus Narva linnavolikogu kasuks.