Narva uue lastekoduga oli Narva linnavõimudel rida probleeme, millega seoses esitas Stalnuhhin Tsahknale arupärimise. Täna riigikogu kõnetoolis rääkides võttis Stalnuhhin oma päringu tagasi, sest vahepeal olid kõik arupärimises ära märgitud probleemid lahenduse leidnud.

"Narvas olles mainisid needsamad sotsiaalministeeriumi ametnikud koos linnavalitsusega kõiki neid probleeme lahendades ministri nime, minu nime, seda arupärimist jne. Mul on tohutult hea meel, et ma näen selles sotsiaalministri panust, et nad tõesti hakkasid tööle ja see väga vajalik objekt saab valmis paari nädala pärast ja kõik on tõesti korras," rääkis Stalnuhhin.

"Ma pole kunagi sellist asja näinud siin saalis, ma ise ka pole sellist kunagi teinud, aga ma tahan tänada meie sotsiaalminister Margus Tsahknat, sest ma arvan, et need inimesed, kes boikoteerisid Narva lastekodu ehitamist, hakkasid järsult tööle ainult tema abiga," lisas Stalnuhhin.

"Jah, muidugi me siin kritiseerime, aga peab olema veel rohkem julgust selleks, et siis, kui minister tõesti teeb oma tööd, aitab, et teda tänada ja seda ma praegu ka teen. Aga Narva rahvas on nüüd nii julgeks läinud, et ta mõtleb, et härra minister võib aidata isegi viimistlusega. Mulle saadeti pilt, kus on need jubedad praod seal põrandates. Ma ei hakka, see on must-valge, üsna kehva kvaliteet. Aga äkki? Aitäh, Margus!"