"Kui läks jutuks, et meil on mingid imelikud venelased riigis, nii nagu karupoeg Puhh ütles kunagi, et need ei ole õiged mesilased, midagi on nendega korrast ära, siis selle asemel, et eluolu parandada ja inimese kombel vestelda, mindi muidugi teist teed. Hakati tegelema ja anti riigi raha selle tarbeks, et teha venelaste jaoks üks eraldi kanal. Viidi läbi konkurss, ta sai nimeks ilusasti ETV+," rääkis Stalnuhhin.

"Ma tahaks ERR-ile meelde tuletada, et kahe lähiaasta jooksul tuleb meile üks suurem ports suahiili keelt rääkivaid inimesi. Kui venelastega läks niiviisi viltu, et alles 25 aasta pärast hakati selle asjaga tegelema, siis nende inimestega peaks tegelema kohe algusest peale," lisas Stalnuhhin.

"Nii et ma arvan, et ERR-i nõukogu, juhatus, kõik targad, kes seal on, peaksid seda küsimust juba praegu arutama, paluma finantseeringut. Mul on hea nimetus olemas: ETV-. Veel üks kanal suahiili või araabia keeles ja läheb lahti järgmisel aastal! Siis me oleme valmis ja siis ei ole neid mitteõigeid mesilasi, siis on kõik õiged," ütles Stalnuhhin.