Sposato süüdistas Mistsenkot kehavigastuse tahtliku tekitamise eest ning Veermet vägivallategudele kihutamises, ütles ETAle Tallinna linnakohtu kohtunik Eda Murak. Kohtuniku sõnul loobus Sposato nädala alguses menetluse algatamisest.

Sitsiillane süüdistas väidetavalt Moskva maffiaga seotud Mistsenkot enda peksmises oktoobri alguses ööklubis Hollywood. Sposato ütles oktoobris telesaates “Kahvel”, et ta üritas klubis Hollywood oma endise pruudi Veermega vestlust alustada, ent viimase sõber Mistsenko seda tal teha ei lasknud.

“See suur, paks, ebakultuurne, purjus ning narkootikumide mõju all olnud mees üritas mind lüüa, kuid ei saanud mulle pihta,” rääkis Sposato. “Siis tulid teised talle appi ning hoidsid mind kinni. Seepeale lõi Mistsenko ning üks klubi turvameestest mind kahel korral näkku.” Sitsiilase sõnul on tal olemas ka Mustamäe haiglas tehtud röntgenipilt, mis tõendab, et rünnaku tagajärjel peab mees nüüd operatsioonilauale minema.

Ajakirja Kroonika andmetel kavatseb Sposato Veerme vastu kohtukäiku ka moraalse kahju hüvitamiseks ning kahjuks nimetab ta 50.000 krooni.

Väidetavalt soovib Sposato kohtu kaudu Veermelt tagasi saada nende kooselu jooksul tehtud kingitusi, näiteks kihlasõrmust, õmblusmasinat, overlokmasinat, suveriideid, pikka õhtukleiti, väärisesemeid, naistekäekotti, naistepükse, õmblusmasina varuosi ning kaamerat Olympus.