Esikolmikule järgnevad Urve Palo, Jaak Allik, Jaan Õunapuu, Karel Rüütli, Eiki Nestor ja Kajar Lember. Esikümne lõpetab riigikogu liige Kalev Kotkas.

Sotsiaaldemokraatide ridades kandideerib riigikokku arvukalt naisi, keda 125 kandideerija seas on tervelt 44.

Sven Mikser avaldas heameelt selle üle, et sotsiaaldemokraatide seas pürgib parlamenti vene rahvusest Eesti poliitikute uus põlvkond, kes suudavad pakkuda tõsiseltvõetavaid valikuid vene emakeelega valijatele. Näiteks kandideerib endine Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev teise numbrina Lasnamäe, Kesklinna ja Pirita valimisringkonnas ning filosoofia- ja poliitikamagister Jevgeni Ossinovski kolmandana Ida-Virumaal.

Mikseri sõnul sotsiaaldemokraatide valimisnimekirjad tunduvalt tuumakamad kui nelja aasta eest. Eriti suur hüpe on toimunud Ida-Virumaal, Tartu- ja Jõgevamaal, Saare-, Lääne- ja Hiiumaal, aga ka Järva- ja Viljandimaal.

"Usun, et meie kandidaadid suudavad parimal viisil esindada ja kaitsta sotsiaaldemokraatlikke väärtusi ja põhimõtteid heitluses konkurentidega,“ märkis Mikser.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna 2011. aasta Riigikogu valimiste kandidaatide üleriigiline nimekiri on kättesaadav aadressilt http://sotsdem.ee/ringkonnad-ja-kandidaadid/.