"Pean Linnari reaktsiooni ja väljaütlemisi ebaadekvaatseks ning kooli solvavaks. Lugu on seda kurvem, et tegemist on gümnaasiumiga, mille vilistlane ta ise on," sõnas Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia, kunstide ja kommunikatsiooni instituudi direktor Katrin Saks, kes on sel teemal suhelnud nii Kadrioru Saksa Gümnaasiumi direktrissi Imbi Viismaga kui ka teda solvanud Linnar Priimäega ning püüdnud aru saada, mis siis tegelikult juhtus. "Mõistan Linnar Priimäe pettumust, kui ta leidis eest suletud ukse, aga ei saa kuidagi aru tema edasisest käitumisest," oli Saks nördinud.

Oma teravate sõnavõttude ja ebasobiva käitumisega on Tallinna Ülikooli imagoloogia dotsent Priimägi tähelepanu pälvinud ka ülikoolitöös ning ei ole välistatud, et taoline solvav sõnavõtt sotsiaalmeedias võib saada talle otsustavaks aasta alguses, kui kuulutatakse välja konkurss sobivaima kandidaadi leidmiseks teiste seas ka Priimäe ametikohale.

"Mis puudutab Linnari suhteid kolleegidega TLÜ-s, siis tuleb tunnistada, et tema värvikas ja vahel hoolimatu käitumine on mõnikord kolleege pahandanud. Samas on tegemist tudengite hulgas hinnatud õppejõuga," nentis Saks.

Õppejõudude sobivuse üle otsustatakse ülikoolis valimiste kaudu ja peagi on algamas uus valimisprotsess. Konkurss ametikohtadele kuulutatakse välja uue aasta alguses, mida hakatakse täitma uuest õppeaastast ehk 1. septembrist. Tallinna Ülikooli esindaja sõnul võivad kandideerida kõik, kes tunnevad, et on vastavad antud ametikohale esitatud tingimustele. "Olen kindel, et valmiskomisjon kaalub hoolega kõiki kandidaate," lisas Saks.

3. novembril lahvatas skandaal, mille osapoolteks on Kadrioru Saksa Gümnaasium ja õppejõud Linnar Priimägi. Nimelt asus Priimägi oma Facebooki lehel sõimama kooli direktrissi Imbi Viismad pärast seda, kui mehel kooli õpperuumidesse pääseda ei õnnestunud. Kool andis omapoolse selgituse ja ootas Priimäelt avalikku vabandust. Nüüd soovib vabandust koolilt hoopis Priimägi ise.

"Ma olen vana, mul ei ole enam nädalaid pilduda ja kes seda ei arvesta, nagu direktriss Imbi Viismaa, sellele ma löön jalaga perse enne surma veel," ähvardab Priimägi oma viimase postituse kommentaarides.