Lisaks laekus kaheksa täiskasvanute erimenetluse taotlust, millest täna jõuti ka kahe puhul positiivse otsuseni ja eelmisest aastast maavalitsutele esitatud 10 taotlust võeti samuti lahendamiseks.

Ülejäänud taotluste puhul küsiti taotlejatelt mõningaid lisaandmeid, mis võimaldavad jätkata erimenetluse protsessiga homme.

Paralleelselt tegeletakse Invaru OÜ poolt saadetud nimekirjaga, mis sisaldas tavapärasest oluliselt suuremate arvetega juhtumeid. Need juhtumid vaatab Sotsiaalkindlustusamet ise üle, võtab inimesega vajadusel ise ühendust.

Kui teiega ei ole 15. jaanuariks ühendust võetud, palun kontakteeruge Sotsiaalkindlustusametiga e-kirja teel: abivahendid@sotsiaalkindlustusamet.ee või infotelefonil 16106.

Täna toimus Sotsiaalkindlustusametis kohtumine ka Terviseabi esindajatega koostööküsimuste arutamiseks. Jätkub abivahendite pakkujate ja teiste partnerite teavitus korduma kippuvatest küsimustest.

Sotsiaalkindlustusameti klienditeeninduses oli tavapärane päev, abivahendite teemalisi päringuid oli ja need said ka vajalikud vastused.

Küsimuste tekkimisel palun võtta ühendust Sotsiaalkindlustusametiga kas e-posti abivahendid@sotsiaalkindlustusamet.ee, infotelefoni 16106 kaudu või tulla enda jaoks sobilikku klienditeenindusse (http://www.sotsiaalkindlustusamet.ee/klienditeenindused/).