Esimeste pakkumiste hulgas on poliitikute Kadri Simsoni ja Heidy Purga, ettevõtja Anna-Greta Tsahkna ning näitlejatar Ülle Kaljuste säravad ja unikaalsed õhtukleidid Eesti parimate disaineritelt nagu Arne Niit, Karolin Kuusik, Hanna Korsar ja Anu Lumiste. Lisaks võib oksjonilt soetada ühe salapärase Eesti daami vastuvõtukleite, mille autor on moekunstnik Ülle Pohjanheimo.

Lähipäevadel lisandub oksjonile põnevaid ja eksklusiivseid pakkimisi veelgi ning kõik Eesti daamid on jätkuvalt teretulnud oma garderoobist midagi kaunist vähihaigete heaks annetama, kirjutades sellest info@kingitudelu.ee. Oodatud on nii kleidid, ehted kui ka aksessuaarid.

„Toome kaunid rõivad kapist välja ning kaunistame ja rikastame nendega kevadel muremõtteisse vajunud vähihaigete elu. Vähiravifondi heategevuslikult oksjonilt leiab endale kauni kleidi nii nooruslik ja julge naisterahvas kui ka kevadine koolilõpetaja. Härrad, siin on teie võimalus oma naist millegi tõeliselt ainulaadsega üllatada,” ütleb vähiravifondi „Kingitud elu” juhataja Toivo Tänavsuu.

Kõik oksjonid kestavad 10 päeva. Pakkumisi saab teha nii Osta.ee keskkonnas kui ka meili teel info@kingitudelu.ee.

Vähiravifond „Kingitud elu” toetab vähihaigeid, kelle hädavajalikuks raviks ei jätku haigekassa raha. Kahe aasta jooksul on fond toetanud ligi 90 inimest, panustades nende raviks ligi miljon eurot. Kui 2015.aastal toetas fond 50 inimest, siis tänavu juba esimeste kuudega 25 inimest.

Kõik oksjonid leiab aadressilt osta-ee.postimees.ee/kingitudelu.