2008. aastal sai "Puhastusest" romaan ning sellest ajast saadik on Oksaneni kalender olnud täis kohtumisi ja esitlusreise. "Puhastust" on maailmas müüdud sadu tuhandeid eksemplare ning selle tõlkeõigused on müüdud üle neljakümnesse riiki, vahendab MTV3.

Selline suur edu tuli kirjanikule üllatusena, kuna ta ei uskunud, et "Puhastus" nii edukaks osutub. "Ei, muidugi mitte," kinnitas ta. "Raamatu tõlkeõigusi müüakse ikka veel ning ka "Stalini lehmad" on ilmunud juba 20 riigis. Loomulikult ei osanud ma seda aimata, kui olin õnnelik esimeste tõlgete üle ja nüüd neid tuleb muudkui juurde."

Edu ei tähenda Oksaneni jaoks aga lebotamist basseini ääres, kokteiliklaas käes, vaid raamatuesitlusreise ümber maailma.

""Stalini lehmad" ilmusid juba aastal 2003, sellest on palju aega möödas. Tahaksin, et nad ei küsiks nii hirmus detailseid küsimusi, kuna ma enam ei mäleta nii täpselt," tunnistas kirjanik, kes leidis ka, et pole saanud aega kuulsust nautida.

Ka praegu on tal kiire, lõpetamaks uut raamatut, mis peaks ilmuma järgmise aasta suvel ning mis kajastab Eesti lähisajalugu. Millest täpselt raamat räägib, on aga esialgu veel saladus. Väidetavalt moodustab “Puhastus” osa neljaosalisest romaanisarjast.