Nimelt ütles Ossinovski eile, et alkoholitootjate majanduslikud huvid ei kaalu kuidagi üles Eesti inimeste tervist ning sektor, mis teenib kasumit Eesti inimeste tapmise pealt, peab seda mõistma. Ministri kriitika alla sattunud sektorit esindava Potisepa sõnul on sellist poliitilist populismi viljeleda ilmne liialdus. Seost alkoholi ja tervise vahel peaks tema sõnul uurima teadlastelt, mitte poliitikutelt, sest viimased on Potisepa sõnul võtnud selge kursi populismile.

„Kõik taandub ühe asja peale. Kui oleks sektor olnud kaasatud, siis uskuge mind, olukord ja tulemus oleks olnud oluiliselt parem. Praegu pannakse tootjad olukorda, kus öeldakse, et võite reklaami teha ja öelda, et alkohol on kahjulik teie tervisele. Ehk siis ettevõtjad peaksid hakkama tegema riigi tegemata tööd. See ei ole mitte kuidagi aktsepteeritav,“ kinnitas Potisepp.

„Kindlasti on see ka konkurentsivõime küsimus, kui Eesti ettevõtjad lükatakse hoopis halvemasse olukorda kui meie suurimad konkurendid, importtooted, mille reklaam vohab läbi interneti, läbi erinevate telekanalite. Siis nii ei ole ka päris õige,“ lisas ta ja lubas pikemaid kommentaare jagada homme.