“Soovime tänada kõiki, kes on juba sinilille ostnud või meid teisiti toetanud. Meil on hea meel, et oleme kampaania esimeste päevadega kogunud veidi üle poole summast, mis on vajalik kõnniroboti soetamiseks,” ütles nooremveebel ja veteran Rasmus Penno Eesti Vigastatud Võitlejate Ühingust.

23. aprillil veteranipäeva tähistamisega tihedalt seotud kampaania eesmärgiks on koguda tänavu vähemalt 80 000 eurot, et aidata Haapsalu Neuroloogilisel Rehabilitatsioonikeskusel osta selja- ja peaaju kahjustuste tõttu tekkinud halvatuse raviks vajalik taastusraviseade.

“Kuid just see nädal on see kõige õigem aeg sinilill rinda panna ja tulla tähistama veteranipäeva tasuta rockkontserdile Vabaduse Väljakul. Samuti toimub täna, teisipäeva õhtul, Viru Keskuse Rahva Raamatu poes veteranide raamatuõhtu,” lisas Rasmus Penno.

Lisaks sinilille märgi ja teiste toodete soetamisele saab heategevuskampaania eesmärgi heaks teha annetuse ka veebis ja helistades annetusnumbril 9002304. Täpsem info www.annameau.ee

Heategevuskampaaniat Eesti Kaitseväe ja Kaitseliidu veteranide ning nende lähedaste toetuseks viivad koostöös ellu Eesti Vigastatud Võitlejate Ühing ning Naiskodukaitse. Iga sinilille märk on kordumatu käsitöö, mille on valmistanud SA Hea Hoog vahendusel vaimsete ja psüühiliste erivajadustega inimesed üle Eesti.