Simson märkis, et tegemist on ringkonnaga, kus lähevad vastamisi Eesti tipp-poliitikud. „Harju- ja Raplamaa valimisringkonna näol on tegemist piirkonnaga, kus jagatakse kõige enam mandaate ning see piirkond vajas võimalikult tugevat kandidaati. Kui võrrelda Jüri Ratase senist toetust valijate hulgas teiste kandidaatidega, siis ei Mikser, Rõivas ega Parts pole küündinud riigikogu valimistel Jüri Ratase tulemusteni. Olen veendunud, et Jüri tänane otsus tagab selle, et Keskerakond teeb antud ringkonnas enda läbi aegade tugevama tulemuse,“ sõnas Simson.

Simson lisas, et kui vaadata viimase kahe aasta erakondade toetusreitinguid on selge, et valijatel on üha suurenev soov sotsiaalsema poliitika ning valitsuse järele.

„Nende valijate jaoks, kes ootavad valitsuselt sotsiaalsemat poliitikat ja värskeid ideid, on Jüri Ratas parim valik. On selge, et kui Eestis soovitakse läbi viia korralikku maksureformi, siis peab olema võimul tänasest erinev valitsus. Jüri otsus jätkata Keskerakonnas aitab meid kahtlemata sellel teel jõuliselt edasi minna,“ lõpetas Simson.