"Kui Eri Klasi matusetseremoonia välja arvata, kus me kõrvuti istusime ja mitte millegi üle ei arutlenud, siis eelmine kord kohtusin Savisaarega 2013. aasta augustis ühiskondliku transpordi teemalisel konverentsil. Rohkem pole kohtunud," kinnitas Kallas Delfile.

Edgar Savisaare hinnangul on Siim Kallasel head võimalused presidendiks saada ja tervitas Kallase initsiatiivi. "Mul on hea meel, et Siim Kallas oma kandidaadi välja käis. Ma arvasin et pärast ALDE juhi valimisi, kui see välja ei tulnud, lööb kartlikuks või liiga ettevaatlikuks. Minu meelest on tubli, et vana lahinguhobune Kallases tärkas," rõõmustas Savisaar ERR raadiouudistele antud kommentaaris.

Väidete kohta, et ta on ise Kallasega kohtunud ja presidendivalimisi arutanud, ütles Keskerakonna juht, et ta tegeleb pragmaatilise ja realistliku poliitikaga, mitte spekulatsioonidega. "Seda, mis toimub augustikuus on vara öelda. Aga Kallasel on head võimalused," leidis ta.

Kallas peab 16. aprillil ooperiteatri Estonia kammeraalis kõne, kus ta räägib, millised on tema arvates presidendiameti valikud ja väljakutsed, seda eriti välispoliitika vallas. Kohale on oodata ka tema mõjukaid toetajaid, ent ka lihtsalt erakonnakaaslasi ja mõjukaid inimesi.