"Isegi siis, kui kellegi riietuses olnuks midagi taunitavat, ei ole see teema, mille suhtes peaks riigi teine võimukandja tegema poliitilise avalduse," kirjutas Sepp SL Õhtulehes avalikus kirjas Toomas Savile.

"Iga asja jaoks on oma aeg ja koht. Üks vanasõnagi ütleb, et kus viga näed laita, seal mine ja aita. Selle asemel pead Sa naiskolleegi teemadel siivutut kirjavahetust oma teise meeskolleegiga ja isegi ei salga seda. See tundub niivõrd uskumatu ja nihestatud olevat, et mul on seda raske endale ettegi kujutada," märkis Sepp.

Ta kinnitas, et on valmis vabandama kõigi nende kolleegide ees, keda häirib tema noorus.

"Luban tulevikus olla ettevaatlikum, et kinninööbitud jaki alt ei vilguks kogemata midagi häirivat, kuigi antud juhul jääb Sinu poolt viidatud seik riigikogu saalis mulle ähmaseks," ütles Sepp kirjas Savile.

Reformierakonda kuuluv Savi saatis kolmpäeval riigikogu liikme Evelyn Sepa riietusest ajendatuna Keskerakonna fraktsiooni esimehele Toomas Varekile kirja, milles juhtis tähelepanu parlamendisaadikute riietusele.

"Juhtisin Vareki tähelepanu sellele, et riigikogu liikmed peaksid olema täiskogu istungitel korrektselt riietatud," ütles Savi BNS-ile.

Savi sõnul riietub mõni riigikogu liige liiga vabalt ja oma ametikohale sobimatult.

Savi mainis neljapäeval Keila-Joal riigikogu vastuvõtul ajakirjanikele, et kirja kirjutama ajendasid teda Keskerakonna fraktsiooni liikme Evelyn Sepa nabapluus ja madala lõikega teksaspüksid.